menu

Wijktransformeerder sponsort De Ontdekhal: elk® middenwest tekent overeenkomst

De Ontdekhal heeft in elk® een nieuwe langetermijnsponsor gevonden. Het bouwbedrijf is actief in de wijk Overvecht, waar het meer dan 900 woningen transformeert voor een verbetering in leefbaarheid in de wijk. Voor drie jaar sponsort het bedrijf De Ontdekhal en steunt daarmee de missie om zoveel mogelijk kinderen in aanraking te brengen met techniek.

Met de overeenkomst wil directeur Marco van den Broek een deel van de opbrengsten terug investeren in de omgeving: “Wij zijn een maatschappelijke onderneming, daar waar wij werken doen we wat terug voor de omgeving. En voor Utrecht en Overvecht vinden we De Ontdekhal een prachtige plek die past bij onze organisatie en onze waarden! We zien de belangrijke rol die De Ontdekhal speelt om ook voor in de toekomst kinderen te inspireren om de techniek in te gaan. Dat steunen we van harte.”

Foto van moment ondertekening sponsorovereenkomst elk groep en De Ontdekhal

Ook directeur Ronald van Drie – Arendse is blij met de steun van elk®: “Het laat zien dat onze missie breedgedragen is, vanuit de arbeidsmarkt, vanuit overheden en vanuit duurzame partners. Een groot compliment aan Marco en elk® dat zij zich zo inzetten voor de stad en de toekomst van de techniek. Dankzij hun steun kan De Ontdekhal vooruit, met nieuwe plannen en een nieuwe strategie willen we de komende jaren het concept verder ontwikkelen. Met als uiteindelijke doel om scholen te ontzorgen en ontlasten in het verzorgen van technisch onderwijs. Waarvan we zien en merken dat veel leraren en schooldirecteuren zoekende zijn naar een veilige en kwalitatieve invulling van hun lesprogramma. Dankzij sponsors is dat mogelijk om dat in De Ontdekhal te doen.”

foto handen schudden directeur elk groep bestuurder De Ontdekhal

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.