menu

kinderfeestje in de ontdekhal

KINDERFEESTJE? Het is altijd feest in De Ontdekhal!!

Is je kind bijna jarig? Dan zijn jullie van harte welkom in De Ontdekhal. We doen niets liever dan feestjes bouwen!

Een kinderfeestje in De Ontdekhal staat voor actie en verrassing. De feesttafel staat klaar in onze horecaruimte met, als je dat wilt, de overheerlijke home made tulband verjaardagcake. We ontvangen de jarige met het cadeau: het enige echte Ontdekhal T-shirt. Er wordt natuurlijk uit volle borst gezongen en ook cadeautjes uitpakken hoort erbij.

Met de kinderen kunt u standaard de hele middag gebruik maken van de reguliere activiteiten. Bijvoorbeeld film kijken in de filmzaal, met de piepschuimsnijders aan de slag voor een wiebeldier, een raceautootje maken voor de racebaan, of voor een scene de greenscreen in. We starten altijd met een rondleiding en dan kan het feest beginnen!

In de Ontdekhal is techniek een belevenis. Voor kinderen én volwassenen. Spelenderwijs komen kinderen in aanraking met techniek en ontdekken hoe leuk het is om zomaar iets te kunnen maken. Er zijn begeleiders aanwezig in de hal enje gaat altijd naar huis met iets dat je helemaal zelf hebt gemaakt!

Een kinderfeestje vier je tijdens de publiek openingstijden. Voor een feestje is het voor kids van 6 tot 12 jaar het leukst. Zeker is er voor de jongere of oudere familieleden genoeg te beleven. Onder schooltijd is de Ontdekhal er voor het onderwijs ( basis – en voortgezet onderwijs menukopje Onderwijs hier?)

Kosten en reserveren

De Ontdekhal is intussen een geliefde plek voor een kinderfeestje dus we raden je aan op tijd te reserveren. De entree is per persoon 9,50. Je kunt kiezen voor het Standaard pakket of het Extra pakket. Standaard betaal je altijd de reservering en het cadeau voor de jarige job.

Daarnaast kies je voor de homemade tulbandcake, de limo, of poffertjes.

Met Extra neem je een extra workshop met de groep van het kinderfeestje. In de workshopruimte geeft een van de begeleiders de extra workshop speciaal voor jullie.

nog meer?

Voor de limo betaalt u eenmalig het gebruik van het glas  en kunnen de kinderen de gehele middag onbeperkt tappen. Tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag zijn de poffertjes favoriet.  Daarnaast kunt u op de dag zelf ter plekke in de horeca terecht voor een goede cappuccino, een van de lekkere tosti variaties, of onze eenvoudige drankjes, koeken en chips.

Extra mogelijkheden

Soldeerworkshop

Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met echte soldeerstations je eigen magische spiraalspel, compleet met lampje en buzzer! Deze soldeerworkshop kost 7,50 euro extra per kind, al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte spiraalspel mee naar huis! Aan ouders wordt gevraagd om mee te helpen.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Hulp van ouders gewenst

3D workshop

Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 6,50 euro extra per kind.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Hulp van ouders gewenst

Ballon Battle

Een waterwedstrijd met al je vrienden! Je gaat trainen om eventuele indringers met waterballonnen te bestrijden. Wie kan de waterballonnen het beste mikken? Deze spetterende activiteit kost 10 euro extra eenmalig voor de hele groep, inclusief 100 ballonnen in Bunch O Balloons.

Let op: je wordt gegarandeerd nat

Verjaardagscake

Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen, die je zelf mag versieren! Een cake is goed voor 8 personen en kost 12,50 euro.

 

Meer weten?

Heb je nog meer brandende vragen? Klik hier.

Reserveer hieronder je feestje

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.