menu

kinderfeestje in de ontdekhal

bouw je KINDERFEESTJE in de ontdekhal

Ben je bijna jarig? Vier dan je verjaardagsfeest in De Ontdekhal. We doen niets liever dan feestjes bouwen!

Een kinderfeestje in De Ontdekhal staat voor actie en verrassing. De feesttafel staat klaar in onze horecaruimte met, als je dat wilt, de overheerlijke home made tulband verjaardagscake. We ontvangen de jarige met het cadeau: het enige echte Ontdekhal T-shirt. Er wordt natuurlijk uit volle borst gezongen en ook cadeautjes uitpakken hoort erbij. De kosten voor een kinderfeestje starten vanaf €27,50 voor administratiekosten plus een t-shirt voor de jarige en gratis ranja voor de groep.

Jullie kunnen de hele middag gebruik maken van de reguliere activiteiten: bijvoorbeeld film kijken in de filmzaal, met de piepschuimsnijders aan de slag voor een wiebeldier, een raceautootje maken voor de racebaan, of voor een scene de green screen in. We starten altijd met een rondleiding en dan kan het feest beginnen!

In De Ontdekhal is techniek een belevenis. Voor kinderen én volwassenen. Spelenderwijs komen kinderen in aanraking met techniek en ontdekken hoe leuk het is om zomaar iets te kunnen maken. Er zijn begeleiders aanwezig in de hal en je gaat altijd naar huis met iets dat je helemaal zelf hebt gemaakt!

Voor een feestje is het voor kids van 6 tot 12 jaar het leukst. Zeker is er voor de jongere of oudere familieleden genoeg te beleven. Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13:30 tot 17:00.

Kosten en reserveren

De Ontdekhal is intussen een geliefde plek voor een kinderfeestje dus we raden je aan op tijd te reserveren. De entree is per persoon 10,75. Je kunt kiezen voor het Standaard pakket of het ‘Extra’ pakket. Standaard betaal je altijd de reservering, het cadeau voor de jarige job, en onbeperkt limo voor de kinderen. Daarnaast kun je kiezen voor de homemade tulbandcake, of poffertjes.

Met Extra neem je een extra workshop met de groep van het kinderfeestje. In de workshopruimte geeft een van de begeleiders de extra workshop speciaal voor jullie.

nog meer?

Tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag zijn de poffertjes favoriet. Daarnaast kun je op de dag zelf ter plekke in de horeca terecht voor een goede cappuccino, een van de lekkere tosti’s, of onze eenvoudige drankjes, koeken en chips.

Extra mogelijkheden

Soldeerworkshop

Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met echte soldeerstations je eigen magische spiraalspel, compleet met lampje en buzzer! Deze soldeerworkshop kost 7,50 euro extra per kind, al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte spiraalspel mee naar huis! Aan ouders wordt gevraagd om mee te helpen.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Hulp van ouders gewenst

3D workshop

Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 6,50 euro extra per kind.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Hulp van ouders gewenst

Vriendjes uitnodigingen

Bij een origineel kinderfeestje hoort natuurlijk ook een originele uitnodiging. De Ontdekhal heeft prachtige uitnodigingskaarten die je vooraf kunt bestellen. Ze kosten 1 euro per stuk en worden gratis naar je opgestuurd na je reservering (bij bestelling van minimaal 5 stuks).

Verjaardagscake

Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen, die je zelf mag versieren! Een cake is goed voor 8-12 personen en kost 12,50 euro.

 

Meer weten?

Heb je nog meer brandende vragen? Klik hier.

Reserveer hieronder je feestje

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.