menu

voortgezet onderwijs

invented by all

 

Jongeren innoveren voor echte bedrijven!

Met Invented by All gaan leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs aan de slag met uitdagingen van echte bedrijven. Ze bedenken en bouwen innovatieve oplossingen die bijdragen aan maatschappelijke doelen. Met Invented by All ontdekken leerlingen toekomstkansen in het bedrijfsleven, ontwikkelen hun analytisch denkvermogen en krijgen beeld bij de rol van techniek en innovatie in onze maatschappij.

Het mes snijdt aan twee kanten: bedrijven profiteren van de nieuwe, frisse kijk van de jeugd op hun innovatie vraagstukken. Bovendien interesseren ze toekomstige arbeidskrachten voor de eigen branche.

 

De opdrachten van BAM, Eneco, Heijmans en Portaal

Met bovenstaande projectpartners van TEC Utrecht zijn projecten ontwikkeld voor het Voortgezet Onderwijs in Utrecht. De eerste scholen zijn daar al mee gestart, maar ook andere scholen zijn van harte welkom om deel te nemen! Kijk hier voor de opdrachten.

 

Bedrijven en scholen gezocht

Bedrijven die meedoen aan het Invented by All zijn innovatieve, maatschappelijk betrokken bedrijven. Werkt u ook bij zo’n bedrijf? Of wil uw school (VO) aan de slag met Invented by All? Neem dan snel contact! Mail naar info@ontdekhal.nl of bel Chris Voets 06-46382777.

 

Over TEC Utrecht

De Ontdekhal is onderdeel van het project Techniek Experience Center Utrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling van de Europese Unie en door bijdragen van Gemeente Utrecht en de volgende projectpartners: AM, Bouwmensen Utrecht, Eneco, Heijmans, NUOVO, PCOU Willibrord, Portaal, ROC Midden-Nederland, Singel PD, ROVA Beheer.

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.