menu

Minister Mariëlle Paul op bezoek!

Mariëlle Paul, Minister van Basis en Voortgezet Onderwijs, op bezoek in De Ontdekhal!

Maandag 6 november was Mariëlle Paul, demissionair Minister van Basis en Voorgezet Onderwijs, te gast in De Ontdekhal. Naar aanleiding van het artikel in het NRC wilde de Minister graag langskomen om met eigen ogen te zien wat hier allemaal gebeurt. Groep 7 van Basisschool De Schakel was uitgenodigd om een programma te volgen, zodat de Minister kon zien hoe het in de praktijk gaat. Naast de Minister waren een aantal bestuursleden van Stichting TEC Utrecht aanwezig, de directeur van Basisschool De Schakel, wethouder Rachel Streefland, en nog een aantal ambtenaren en betrokken mensen.

Ontdekhal directeur Anja van den Einden ontving Minister Paul en liet haar de hal en de programmering zien, waarna de Minister de tijd kreeg om in gesprek te gaan met de leerlingen, docenten en onze workshopbegeleiders, die bezig waren met zagen, hameren en solderen.

Het was ontzettend fijn om de het ministerie van OCW te kunnen laten zien wat we doen in De Ontdekhal, en hoe noodzakelijk het is om kinderen op jonge leeftijd al te enthousiasmeren over techniek en hoe leuk het is om zelf iets te maken!

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.