menu

ONTDEKKEN EN UITVINDEN IN JE KLAS

ONTDEKKEN EN UITVINDEN IN JE KLAS

Niet alleen op onze locatie kun je avonturen beleven. Dit kan ook in je eigen klas. De Ontdekhal biedt een ruime keuze aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden en een video die je een indruk geeft van wat je gaat beleven.

(ONLINE) UITVINDERS LESPROGRAMMA’S

De Uitvindersavonturen voor in de klas sluiten naadloos aan bij een bezoek naar De Ontdekhal. Voor Basisonderwijs groep 1 tot en met 8 én voor het Voortgezet Onderwijs zijn er lesbrieven met instructievideo’s beschikbaar. Deze kun je gratis downloaden via de Uitvinders webshop.

Samen met Gynzy hebben we voor een aantal avonturen extra eenvoudige online tools (de links zijn inbegrepen bij de lesbrieven op de webshop) ontwikkeld die leerlingen heel eenvoudig thuis door de projecten leiden.

Lesprogramma’s

GASTLESSEN EN WORKSHOPS

Een schoolbezoek aan De Ontdekhal is een onvergetelijke ervaring. Maar wist je dat De Ontdekhal ook naar jullie school kan komen? Zeker voor scholen waarvoor vervoer van kinderen lastig te organiseren is dit vaak een uitkomst. We hebben heel veel creatieve en technische lessen voor groep 1 tot en met 8, die we uitvoeren met enthousiaste begeleiders. Dit kan onder schooltijd of naschools op jullie eigen school locatie.

Er zijn meerdere manieren om gastlessen aan te vliegen:

  • als losse workshop, bijvoorbeeld een soldeerworkshop
  • een of meer lessen binnen onze uitvindersprogramma’s

Interesse? Gastlessen zijn altijd maatwerk, het beste kun je ons even mailen en daarin aangeven wanneer we je kunnen terugbellen.

Mail ons

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.