menu

Herfstvakantie – Elke dag open!

Elke dag open in de herfstvakantie

Volgende week, van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 22 oktober, is De Ontdekhal elke dag geopend voor publiek! Je kan via onze ticketshop heel makkelijk kaartjes reserveren. Je kan ook gewoon langs komen en aan de bar tickets kopen in De Ontdekhal. Maar let op: in de zomervakantie was het soms zó druk dat er niemand meer bij paste, dus reserveren is wel aan te raden!

Het is in de herfstvakantie ook mogelijk om je kinderfeestje bij ons te vieren natuurlijk! Het is ook mogelijk om als BSO of andere kinderopvang bij ons langs te komen met een groep, neem dan wel altijd even van tevoren contact met ons op.

Wat kan je doen in de ontdekhal?

Bij De Ontdekhal kunnen kinderen van basisschool leeftijd (5 tot 12 jaar oud) ontdekken hoe leuk het is om te spelen met techniek! Je kan bij ons in de hal helemaal zelf kiezen wat je wil doen: een eigen film maken met een green screen, printen met een 3d-printer, zagen en timmeren om je eigen race-auto te maken, of maak jij je eigen robot van een oude televisie en een oude dvd-speler? Het kan allemaal, en het leukste: alles wat je maakt mag je meenemen naar huis! Als ouder of begeleider is het heel leuk en makkelijk om de kinderen op weg te helpen, maar ze kunnen heel veel zelf, en onze fantastische begeleiders zijn er natuurlijk ook om te ondersteunen en wegwijs te maken.

De Ontdekhal is een initiatief van Stichting TEC Utrecht, en is opgezet volgens een concept van De Ontdekfabriek in Eindhoven.

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.