menu

Happy Building

Een Happy Building is een duurzaam, veilig en comfortabel gebouw. Bouwbedrijf Intersell werkt veel en nauw samen met de woningcorporatie De Alliantie. Samen staan ze voor flinke uitdagingen om woningen in het Gooi te renoveren zodat ze duurzamer, veiliger en comfortabeler worden.

Intersell en De Alliantie dagen jou uit! Welke innovatieve ideeën heb jij om bewoners meer woonplezier te geven?

De challenge is: Hoe ziet jouw duurzame, veilige, comfortabele en vooral happy flat eruit?

Je kunt jouw oplossing op deze website inzenden tot en met donderdag 25 november 2021. Een speciale voorronde-jury selecteert zes inzendingen voor de Grand Finale, die op 9 december 2021 plaatsvindt. De zes geselecteerde groepen mogen zich presenteren aan de vakjury onder voorzitterschap van Dik van Enk, directeur van Intersell. Er zijn mooie prijzen te verdienen.

Met dit Invented by All-project krijgen alle mavo-leerlingen in het Gooi de kans om kennis te maken met technische beroepen en te werken aan een levensecht vraagstuk van een bedrijf uit de regio.

Happy Building ? is onderdeel van Sterk Techniekonderwijs het Gooi en mede mogelijk gemaakt door Maak het met Techniek en door cofinanciering van Wij-Techniek.

  

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.