menu

Woonkamer fietsenhok

Woonkamer fietsenhok

School: A. Roland Holst College


WIj hebben volgende dingen veranderd:

indelinghuis
indeling kelder
betere isolatie


De voordelen

bij de huis indeling hebben we gekozen om de keuken te verplaatsen met de slaapkamer en waardoor we een inloop keuken konden maken en er meer ruimte onstaat in de woonkamer.

Verder hebben we de isolatie beter gemaakt
wat zorgt voor minder hogere stroom kostte, omdat we als idee hadden om zonnepanelen te plaatsen en de kieren en gaten te dichten met kit. Verder dachten we er ook aan om folie achter de radiotoren te plaatsen en glas wol tussen de muren/ dak.
bij de huis indeling hebben we gekozen om de keuken te verplaatsen met de slaapkamer en waardoor we een inloop keuken konden maken en er meer ruimte onstaat in de woonkamer. Verder hebben we de isolatie beter gemaakt wat zorgt voor minder hogere stroom kostte, omdat we als idee hadden om zonnepanelen te plaatsen en de kieren en gaten te dichten met kit. Verder dachten we er ook aan om folie achter de radiotoren te plaatsen en glas wol tussen de muren/ dak.


Meer informatie

ons overige ideeën waren om een een buurt groeps app te maken zodat de bewoners goed contact met elkaar kunnen houden en ze elkaar beter leren kennen. Als laatste dachten wij er ook om elk jaar in de zomersetijden een buurt feest te organiseren.


Bedacht door

Team: Jayden Lagadeau Bas Kanters Mauro Cordu Efe kyachi wij kunnen ons bestand niet uploaden maar de beschrijvingen zijn er wel


Media