menu

Bruisend Hart

In Hilversum, aan de oostkant, pal naast het station wordt een deel van de wijk totaal vernieuwd. Het moet een prettige plek voor Oost worden. Dat betekent meer groen, meer ontmoeting, meer veiligheid, minder water en minder hitte. De gemeente Hilversum vraagt jou om hulp. Want hoe wordt dit ook een prettige plek voor jongeren? Wat heb jij voor ideeën om de gemeente te helpen haar belofte ook echt waar te maken?

DE CHALLENGE IS: Ontwerp een groen ontmoetingsplein, dat niet te heet is, en waar je voeten droog blijven.

Je kunt jouw oplossing op deze website inzenden tot uiterlijk 5 december 2022.

Op elke school vindt een schoolfinale plaats. De winnaars van de schoolfinales mogen zich presenteren aan de vakjury onder voorzitterschap van Karin Walters, wethouder van Gemeente Hilversum. Deze Grand Finale vindt plaats op 15 december 2022. Er zijn mooie prijzen te verdienen.

Met dit Invented by All-project krijgen alle mavo-leerlingen in het Gooi de kans om kennis te maken met technische beroepen en te werken aan een levensecht vraagstuk van een bedrijf uit de regio.

Bruisend Hart is onderdeel van Sterk Techniekonderwijs het Gooi en mede mogelijk gemaakt door Maak het met Techniek en door cofinanciering van Wij-Techniek.

            

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.