menu

Zoals je vast wel weet is er steeds minder ruimte om woningen te bouwen. En bij de bouw moeten we met meer dingen rekening houden. Bijvoorbeeld met de buren, maar ook met de kosten en het milieu.

Woningcorporatie De Alliantie vraagt jullie hulp. De Alliantie wil in de achtertuin van een bestaand huis in de gemeente Huizen een tijdelijke woning bouwen. Maar om daarvoor toestemming te krijgen is wel een goed doordacht ontwerp nodig. En wie kan nu beter nadenken over een geschikt huis, dan mensen die bijna oud genoeg zijn om zélf op eigen benen te staan….ehhh… wonen. En… dat zijn jullie dus!

DE CHALLENGE IS: Ontwerp een slimme, duurzame, kleine, tijdelijke woning (waar je later zelf graag zou willen wonen).

Je kunt jouw oplossing op deze website inzenden tot uiterlijk 29 november 2024.

Op elke school vindt een schoolfinale plaats. De winnaars van de schoolfinales mogen zich presenteren aan de vakjury. Deze Grand Finale vindt plaats op 12 december 2024. Er zijn mooie prijzen te verdienen.

Met dit Invented by All-project krijgen mavo-leerlingen in ’t Gooi de kans om kennis te maken met technische beroepen en te werken aan een levensecht vraagstuk van een organisatie uit de regio.

Small Home is onderdeel van Sterk Techniekonderwijs ’t Gooi en mede mogelijk gemaakt door Maak het met Techniek en door cofinanciering van Wij-Techniek.

            

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.