1 Stem

Woonkamer fietsenhok

Ingezonden door: Bas Kanters
School: A. Roland Holst College


WIj hebben volgende dingen veranderd:

indelinghuis
indeling kelder
betere isolatie


De voordelen

bij de huis indeling hebben we gekozen om de keuken te verplaatsen met de slaapkamer en waardoor we een inloop keuken konden maken en er meer ruimte onstaat in de woonkamer. Verder hebben we de isolatie beter gemaakt wat zorgt voor minder hogere stroom kostte, omdat we als idee hadden om zonnepanelen te plaatsen en de kieren en gaten te dichten met kit. Verder dachten we er ook aan om folie achter de radiotoren te plaatsen en glas wol tussen de muren/ dak.


Meer informatie

ons overige idee├źn waren om een een buurt groeps app te maken zodat de bewoners goed contact met elkaar kunnen houden en ze elkaar beter leren kennen. Als laatste dachten wij er ook om elk jaar in de zomersetijden een buurt feest te organiseren.


Bedacht door

Team: Jayden Lagadeau Bas Kanters Mauro Cordu Efe kyachi wij kunnen ons bestand niet uploaden maar de beschrijvingen zijn er wel


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Woonkamer fietsenhok gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Woonkamer fietsenhok teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.