2 Stemmen

Jouw opdracht met stappenplan

Hager is op zoek naar ideeën van jonge uitvinders!
Stel je eens voor dat je huis geen stopcontacten meer heeft. Hoe kun je dan tv kijken, de koelkast koud houden, je elektrische tandenborstel of je tablet opladen?

Samen met je papa of mama bedenk je een uitvinding om apparaten in huis stroom te geven zonder stopcontact.

Deze uitvinding ga je showen, en inzenden op de website van De Uitvinders. Iedereen kan jouw uitvinding zien en erop stemmen. Er zijn twee leeftijdscategorieën waarin Hager deze prijzen uitreikt. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar en kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Hager familie event op 26 oktober 2021.


PDF bestand:


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Jouw opdracht met stappenplan gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Jouw opdracht met stappenplan teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.