Uitvinders online vragenuurtjes: live!

Speciaal om leerkrachten en leerlingen te helpen bij het thuiswerken aan hun Uitvindersprojecten organiseren we online trainingen/vragenuurtjes met behulp van Google Hangouts (voor leerkrachten) en YouTube (voor leerlingen; leerkrachten natuurlijk ook welkom).

Op het YouTube kanaal komen leerlingen niet in beeld. Ze kunnen met Chat vragen stellen. De leerkrachtensessies zijn volledig interactief, je kunt wel zelf kiezen of je je camera aanzet of alleen je microfoon.

Planning

Voortaan zijn de vragenuurtjes op aanvraag. Mail info@deuitvinders.com

 • Uitvinders online vragenuurtjes: live! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Uitvinders online vragenuurtjes: live! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.