Oscars voor hoofdrolspelers

Op 22 oktober ging de nieuwe film ‘De Uitvinders en Het Grote Mensen Mysterie‘ in Première in de prachtige grote zaal van het Parktheater in Eindhoven. De film gaat over de jonge Finn, die uitvinder wil worden. Hij verzamelt apparaten die hij samenvoegt. Maar al zijn creaties mislukken. Met de hulp van Kiki en haar Grote Mensenboek ontdekt Finn tijdens een toch best wel spannend avontuur, dat het niet alleen belangrijk is wat je maakt maar voorál voor wíe je het maakt.

Hoofdrolspelers Jago Hensema en Juliette Heijne ontvingen echte 3D-geprinte Ontdekfabriek-Oscars. Helemaal terecht: van deze jonge talenten ga je vast en zeker meer horen!

Bekijk meer avonturen

 • Oscars voor hoofdrolspelers gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Oscars voor hoofdrolspelers teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.