Doe mee met de Anderhalf Beter Challenge

Door het Coronavirus staat de wereld op z’n kop en gaat alles ineens heel anders. Sommige mensen praten over ‘terug naar normaal’. Maar wat als dit het moment is om juist níeuwe, bétere dingen te bedenken?!

Jouw idee voor de anderhalve meter maatschappij

Je hebt vast al gehoord van de anderhalve meter maatschappij. Dat betekent dat we weer wat meer vrijheid hebben maar… hoe geef je opa, oma of je lievelingsoom of -tante een knuffel als je zoveel afstand moet houden? En natuurlijk zijn er nog veel meer uitdagingen waar we met z’n allen nu voor staan. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Doe mee en win!

Heb jij een idee om de wereld – ook met dat virus – weer leuker en beter te maken? Doe dan (alleen of met je ouders) mee aan deze fantastische challenge. Met originele ideeën wordt alles beter!

Klik hier voor deze supergave challenge en win mooie prijzen!

 • Doe mee met de Anderhalf Beter Challenge gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Doe mee met de Anderhalf Beter Challenge teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.