Wij zoeken collega’s in Utrecht!

Heb jij wel wat met creativiteit of juist techniek? En word je blij als je kids tussen 4 en 16 jaar ziet ontdekken hoe leuk het is om met je eigen handen iets te maken of bouwen? Dan vinden wij als team het heel gaaf als je bij ons in De Ontdekhal wilt komen werken!

Als enthousiaste workshopbegeleider help je kinderen bij de programma’s die ze volgen met hun schoolklas, ouders of tijdens een kinderfeestje. Van het kijken naar de avontuurlijke speelfilms tot het snijden van piepschuim wiebeldieren uit de film over de Beestenbende. Workshopopdrachten, voorbeelden en materiaal maken structureel deel uit van de programma’s. Jij bent er om ze hun eigen avontuur te laten beleven en zich even een uitvinder te laten voelen!

Je hoeft niet per se creatief of technisch te zijn. Je hoort vooral thuis in ons team als je het net als wij ontzettend de moeite waard vindt om te zien hoe trots ze naar huis gaan met wat ze zelf hebben gemaakt. Stuur dan snel je motivatie, CV en welke dagen( incl. weekend) je beschikbaar bent om te werken naar: info@ontdekhal.nl of a.vandeneinden@tecutrecht.nl Of bel: Anja van den Einden, directeur TEC Utrecht/De Ontdekhal, 0612085366

 • Wij zoeken collega's in Utrecht! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Wij zoeken collega's in Utrecht! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.