Start Uitvinderswedstrijd Utrecht

De Coronamaatregelen zorgen ervoor dat het ontvangen van groepen nog even op zich laat wachten. Maar daar hebben we wat op! Wij denken dat het uitvindersvirus dat andere virus met gemak kan verslaan. Daarom starten we met De Uitvinderswedstrijd. Een ideale manier om leerlingen aan hun 21st century skills te laten werken.

Lockdown of geen lockdown: het uitvindersvirus wint!

Aan de Uitvinderswedstrijd kun je op school én thuis werken. Het is dus heel flexibel ongeacht het verloop van de lockdown! Op 7 juli is dan de grandioze finale in Utrecht in De Ontdekhal. Als er dan nog/weer een lockdown is dan in een online coronaproof variant!

Alle scholen kunnen gratis meedoen. Mocht je school behoefte hebben aan aanvullende (online) gastlessen dan verzorgen we die graag!

 • Start Uitvinderswedstrijd Utrecht gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Start Uitvinderswedstrijd Utrecht teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.