De Thuisvinderswedstrijd

Verveel jij je ook zo en mis je je klasgenootjes? Er ís een manier om met elkaar verbonden te zijn. Door een Lockdownlicht te maken! Met je zelf ontworpen lampje kun je de buren en de straat een beetje opvrolijken. Je kunt er zelfs een wens of boodschap op schrijven of tekenen. Die wordt dan heel mooi uitgelicht in jouw huiskamer. En… je kunt met jouw ontwerp meedoen aan De Thuisvinderswedstrijd!

Maak kans op een gratis kinderfeest in De Ontdekhal

Presenteer jouw Lockdownlicht HIER online. De inzender met de mooiste presentatie en het mooiste ontwerp is de winnaar.

Het Lockdownlicht is ontwikkeld voor Glow 2020

 • De Thuisvinderswedstrijd gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De Thuisvinderswedstrijd teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.