Vacature: begeleider zomerschool 2021

Ook in de zomervakantie 2021 organiseren we in Eindhoven de Zomerschool.

Door Corona-achterstanden verwachten we een extra grote toeloop. Daarom zoeken we met spoed veel enthousiaste medewerkers voor deze zomervakantie.

Ben jij (bijna) gediplomeerd leerkracht, onderwijsassistent of pedagogisch medewerker? Bekijk dan de vacature via deze link.

Hopelijk ontvangen we snel je C.V. en motivatie per e-mail!

Voor ouders / for parents

De aanmelding van leerlingen voor de zomerschool verloopt via de basisscholen in Eindhoven. Als je denkt dat je kind(eren) in aanmerking moet(en) komen hiervoor, neem dan contact op met jullie eigen basisschool.

Applications for Summer School are executed by the primary schools in Eindhoven. If you think your child should attend Summer School 2021, please apply at your school.

Organisatie

De Zomerschool 2021 wordt uitgevoerd door De Ontdekfabriek in opdracht van Gemeente Eindhoven. Samenwerkingspartners zijn: Korein, Playing4Succes, Lumens en Bibliotheek Eindhoven.

 • Vacature: begeleider zomerschool 2021 gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Vacature: begeleider zomerschool 2021 teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.