menu

kinderfeestje in de ontdekhal

het leukste kinderfeestje in utrecht!

Ben je (bijna) jarig? Bouw je verjaardagsfeestje bij ons in De Ontdekhal in Utrecht. We ontvangen je met een cadeau en vragen je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen, een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen: binnen én bij mooi weer ook buiten. Als het nodig is helpen onze avonturenbegeleiders jullie verder. Er zijn een heleboel activiteiten!

Je mag zoveel ranja drinken als je wilt. Tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag zijn er lekkere poffertjes. Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er alweer op!

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren tijdens al onze openingstijden. De Ontdekhal is er voor alle kinderen, maar voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het het leukst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd.

Kosten

De kosten voor een kinderfeestje vind je op onze tarievenpagina.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Extra mogelijkheden

Soldeerworkshop

Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met echte soldeerstations je eigen magische spiraalspel, compleet met lampje en buzzer! Deze soldeerworkshop kost 6 euro extra per kind, al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte spiraalspel mee naar huis! Aan ouders wordt gevraagd om mee te helpen.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Hulp van ouders gewenst

3D workshop

Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 6 euro extra per kind.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Hulp van ouders gewenst

Ballon Battle

Een waterwedstrijd met al je vrienden! Je gaat trainen om eventuele indringers met waterballonnen te bestrijden. Wie kan de waterballonnen het beste mikken? Deze spetterende activiteit kost 10 euro extra eenmalig voor de hele groep, inclusief 100 ballonnen in Bunch O Balloons.

Let op: je wordt gegarandeerd nat

Verjaardagscake

Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen, die je zelf mag versieren! Een cake is goed voor 8 personen en kost 12,50 euro.

 

Meer weten?

Heb je nog meer brandende vragen? Klik hier.

Reserveer hieronder je feestje

Sponsoren van De Ontdekhal

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.