Een voormalig tuincentrum in Overvecht is nu een inspirerende plek waar kinderen en jongeren avonturen kunnen beleven en spelenderwijs hun talenten op het gebied van creativiteit, techniek en innovatie kunnen ontdekken. Een Coronapaspoort (QR code) en een mondkapje zijn nodig voor 13 jaar en ouder. Ontdek ons aanbod voor Publiek (gezinnen) , Basisonderwijs en Voortgezet Onderwijs . De Ontdekhal is onderdeel van het project Techniek Experience Center Utrecht .
Tickets Kinderfeestjes Excursies

This abandoned gardening centre has been transformed a playground where children and their parents experience adventures. In several workshops they can design and build their own inventions or create movies themselves. A unique place for primary and secondary education and anyone who wants to be inspired for a future in energy transition, construction and tech!

De Ontdekhal (Discovery Hall) is part of the project "Tech Experience Center Utrecht", made possible by the European Union Fund for Regional Development and contributions by Gemeente Utrecht and the following project partners: AM, Bouwmensen Utrecht, Eneco, Heijmans, NUOVO, PCOU Willibrord, Portaal, ROC Midden-Nederland, Singel PD, ROVA Beheer.
Tickets

Uitvinderswedstrijd

Invented by All

Wat Als Stad

Partners De Ontdekhal

 • Home gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Home teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.